Mats

Onze pater familias heeft altijd goeie zin. Iets met van je hobby je werk maken. Zijn lessen? Typisch gevalletje hoog in alles: energie, intensiteit én hartslag. Zodat je lekker afgemat(st) huiswaarts gaat. Zijn tip tegen spierpijn? Morgen wéér!

Tom

Deze jongen heeft te veel energie om een rustige training te geven. Zie het maar zo dat de biertjes en wijntjes van het weekend weer verbrand worden. Favoriete oefening; eentje met een push up en jump squat in een ;)

Tamara

Mijn naam is Tamara, 22 jaar en ik ben één van jullie trainers bij ML city. Zelf heb ik veel verschillende soorten sporten gedaan zoals ballet, turnen , paardrijden, hockey, streetdance en boksen. Mijn passie voor sport probeer ik op een speelse manier aan jullie over te brengen. Een leuke challenge of een wedstrijdje, maar ook jezelf uitdagen en elkaar motiveren komen terug in mijn trainingen. Kortom 45 minuten knallen en dan met een voldaan gevoel naar huis.🥳💪🏽

Ilse

Toen corona mijn werk als stylist lastig maakte, heb ik me laten omscholen tot coach! Met een achtergrond in kunstschaatsen op hoog niveau waar alle soorten trainingen naast het ijs bij kwamen kijken, en de nodig bijscholing, kan ik niet wachten om mijn creativiteit te uiten in de lessen! Meet me at barre, yin yoga & ML cycle classes.

Amarante

Met een brede glimlach elke les weer een feestje maken. Personal training of groepsles? Op een leuke manier lekker trainen en je kennis over spieren vergroten! Wanneer zie ik jou in mijn les!?

Anouk

Hoi allemaal, Ik ben Anouk Moonen, 37 jaar en woon met mijn man en 2 kinderen in Rosmalen. Alweer enige tijd ben ik Hatha- Flow en Yin yoga docent bij ML Training Club & ML City. Het beoefenen van Yoga heeft mij persoonlijk al heel veel gebracht en opnieuw “gevormd”. Yoga heeft een grote positieve uitwerking op zowel lichaam en geest, en ik vind het echt heel leuk om dit te kunnen laten ervaren door anderen. Mijn lessen zijn heel toegankelijk voor alle niveaus en zijn een combinatie van fysieke inspanning en bewuste ontspanning. Ik leer je graag om wat meer rust en ruimte te creëren in je hoofd en lijf met alle aandacht en respect voor jezelf! Tot snel? Namasté 🙏🏻

Mayke

Mayke is al meerdere jaren actief als yoga docent in verschillende vormen van yoga. Tijdens de yoga lessen wil ze je meenemen om weer in contact met je lichaam te komen en meer ruimte voor jezelf te creëren. Voor Mayke is yoga een manier om je mind and body samen te laten komen, op een speelse manier, laat jezelf verbazen wat je lichaam eigenlijk allemaal al kan. En dit hoopt ze over te brengen in haar lessen.

Ali

From Down under to Den Bosch. Our Australian topper ;) Ali! Pilates provides the space for “me time” that we all crave. It will stretch, lengthen and challenge you, but above all, it will make you feel strong and confident in both the body and mind. Personally, it has allowed me to move with more ease and less pain, and has become not just the way I choose to move everyday, but the practice that has supported me through difficult times. Everybody deserves to feel these benefits, so this is my goal for each class. Meet me on the mat for a class that will work your whole body and leave you feeling stronger and more energised.

Margreet

Graag stel ik mij voor, mijn naam is Margreet van de Ven, al 33 jaar gelukkig getrouwd met Jan, trotse moeder van 2 fantastische kinderen Sjors en Maxime en tevens eigenaresse van Miss Pilates. Vele jaren geleden is pilates op mijn pad gekomen. Keer op keer voelde ik wat pilates met mij deed zowel fysiek als mentaal. Mijn lichaam werd sterker, flexibeler en ik ontwikkelde een betere lichaamshouding waardoor de pijntjes in mijn lijf geleidelijk aan verdwenen. Hiermee was het zaadje geplant voor Miss Pilates, want deze voordelen van pilates wilde ik dolgraag delen met anderen, ik wilde mensen enthousiasmeren en begeleiden in dit proces. Ik ben nu vele jaren verder en vele lesuren verder. Tijdens mijn lessen komt ieder onderdeel van het lichaam aan bod, niet te vergeten de factor “fun” en verlaat jij ná een uur als herboren weer de zaal. Ik geniet van de interactie met de deelnemers en geniet nog meer van hun ontwikkelingen, want hier ging het mij destijds om: delen, delen en delen. Vol enthousiasme ben ik dan ook aan de slag gegaan bij MLCity. Zie ik jou daar binnenkort tijdens één van mijn lessen? Lieve groet, Margreet / Miss Pilates “In 10 sessions you’ll feel the difference, in 20 you’ll see the difference and in 30 you’ll have a new body” - quote Joseph Pilates

Renée

Yoga betekent voor mij het verbinden van mijn lichaam met mijn geest en andersom. Echt even in het hier en nu zijn. Yoga is mijn steunpilaar tijdens moeilijke tijden en laat mij nog meer stralen op de momenten dat ik lekker in mijn vel zit. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik dit met jullie mag delen en je tijdens mijn lessen echt even helemaal met je lichaam en geest in het hier en nu mag zijn. Namasté 🧘‍♀️